Sønnen har ingen «date» til ballet. Da dukker den FREMMEDE opp, og mor røres til tårer.

Han hadde neste gitt opp håpet om å få en date til det store ballet, da en fremmed dukket opp og spurte et spørsmål. Denne kvelden skulle forandre resten av hans liv.

17 år gamle Daniel har Downs syndrom, og manglet en partner til skolens store ball. Han følte seg satt utenfor, ensom, og var inneforstått med at han måtte gå på ballet alene. Heldigvis finnes det hjertevarme, og gode mennesker i Daniels nærmiljø.
daniel1

Kyle fikk vite om Daniels problem, og hun ville gjerne hjelpe til, slik at Daniel skulle få oppleve en minneverdig aften, slik alle jevnaldrende. Derfor dukket hun opp, og spurte om han kunne tenke seg å ta med henne på ballet. Den lokale tv-stasjonen fikk nyss i dette, og bestemte seg for å gjøre kvelden enda bedre. De sponset en luksus limousine, og sørget for at en rød løper ble lagt ut for paret. Det ble tydelig at Daniel hadde problemer med å holde tilbake tårene.

Tv-stasjonen var ikke ferdig med å overraske paret. Kylie fikk en splitter ny bil, og Daniel som alltid hadde drømt om å gå på college, fikk et stipend på 80.000  kroner.

Se videoen her, og del gjerne videre med dine venner.

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>