«Derfor spør jeg henne ikke om hvordan dagen hennes har vært.».

Sykepleier er et av de viktigste yrkene som finnes. Dessverre får de ikke alltid den oppmerksomheten de fortjener etter som leger og kirurger tar mye av «rampelyset». Uansett er sykepleiernes arbeid minst like viktig.

Akkurat denne innsikten kom Phillip Urtz fra USA frem til når han betraktet sin kone mens hun spiste middag etter et 14 timers lang skift. Dette bestemte han seg for å dele på Facebook og innlegget ble senere delt på siden Love What Matters.

Dette skrev Phillip:

«Det her er min kone Jessica som spiser middag etter en 14 timer lang arbeidsdag. Hun kommer hjem fra jobb og har akkurat nok tid til å spise og så gjøre seg klar for sengen, og så er hun i gang igjen neste dag for et helt nytt skift. Hun må opp tidlig for å gjøre seg klar og hun liker ikke å bli forstyrret om morgenen. Jeg respekterer det. Hun tar seg en dusj, setter opp håret, tar med seg lunsjen og gir hunden og meg et kyss på vei ut.

På jobb tar hun seg av folk som har hatt de verste dagene i sitt liv. Hjerteinfarkt, bilulykker, motorsykkelulykker, fall, brudd, hjerneskader og mer. Hun tar seg av mødre, fedre, søstre, brødre, venner og familier. Det spiller ingen rolle hvem du er eller hva som har skjedd. Hun vil ta vare på deg. Hun kommer hjem etter 14 timer, tar av seg skoene som har gått gjennom blod og tårer, og hun ønsker bare å sette seg ned. Jeg spør henne ikke om dagen og fordi hun ikke ønsker å snakke om arbeid når hun er hjemme er det helt greit for meg.

Hvis hun vil snakke, vil jeg lytte. Noen ganger kommer hun hjem trist og noen ganger kommer hun hjem glad, men uansett hvordan hun føler seg møter hun opp i tide til neste skift. Jeg elsker henne med hele mitt hjerte. Min kone er min helt. Min kone er en sykepleier som jobber med hjerteinfarkt.».

Phillips sterke og viktig innlegg om sykepleiernes betydning og hvilken hyllest de fortjener spredte seg umiddelbart verden rundt. Mange kommenterer at de faktisk aldri har tenkt på hvordan de jobber og noen kommenterer at jobben er minst like viktig som legenes, om ikke enda viktigere.

Vi støtter denne hyllesten og vi applauderer alle sykepleiere i verden!

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>