Den lille sjimpansen ble reddet fra fangenskap – så får han møte slekten. Tårene renner!

De fleste erkjenner at salg og handel av eksotiske dyr er forferdelig.

 

Likevel er det mange som bruker masse penger på å livnære dette markedet, som er ødeleggende for ville dyr som aldri burde bli holdt i fangenskap. Dette gjelder spesielt dyr primater og andre dyr med over gjennomsnittlig intelligens. Å holde de fanget kan føre til seriøse, psykologiske problemer, akkurat som det kan gjøre med mennesker.

Heldigvis er det folk der ute som er ivrig på å hjelpe. I videoen nedenfor får vi se effekten av dette – og det er rett og slett hjertevarmende mot slutten!

Farah er en baby-sjimpanse som ble holdt fanget. Fra fødselen av har han vært lenket opp. Etter å ha blitt reddet fra fangenskapet, nekter Farah likevel å bli tatt på av dyretemmerene. De ga ham et teppe og en haug med blader for å la ham føle seg trygg. Når han ble frisk nok, fikk Farah endelig møte andre sjimpanser.

Dyretemmerene ble overrasket over Farahs reaksjon – han gikk rett til bamseklemmen, og blir tatt godt imot av sin nye venn! Bare et lite snev av godhet fikk Farah til å føle kjærlighet igjen.

 

Nå får Farah endelig leve blant sitt eget slag – kan det bli bedre enn det? Del videre! 🙂

 

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>