Hun legger armen rundt sin døende søster. Ingen visste at DETTE skulle skje!

Tvillingene Kyrie og Brielle Jackson sjokkerte verden med en historie som er helt utenom det vanlige.
De kom til verden 12 uker for tidlig, og på grunn av det veide de for lite, og var underutviklet.

Tvillingene ble plassert i hver sin kuvøser av personalet på sykehuset. De to tvillingene fikk en ganske så forskjellig utvikling etter dette. Kyrie fikk en veldig positiv utvikling, gikk opp i vekt og ble sterkere for hver dag som gikk. Søsteren Brielle derimot fikk en vanskeligere start, hun gråt mye, hadde vanskelig for å puste og ble blå i huden.

Etter noen dager fortsatte den negative utviklingen til Brielle, hun ble så syk at hun knapt klarte å puste. En sykepleier på avdelingen Gayle Kasparian gjorde alt i sin makt for å hjelpe Brielle. Hun holdt henne i armene, vugget og trøstet henne. Det ble også forøkt å få pappa til å roe ned Brielle, men ingenting virket.

Nå begynte det virkelig å bli kritisk, og i ren desperasjon gjorde sykepleieren noe som viste seg skulle redde Brielle’s liv: Hun la Brielle i kuvøsen til søsteren. Det var egentlig mot reglene på sykehuset, men Gayle risikerte sin egen jobb for å teste ut dette. Da skjedde det utrolige. Brielle roet seg ned umiddelbart og la armen rundt sin søster.

Utviklingen til Brielle fikk nå et kjempebyks, og hun gikk opp i vekt og pustet mye bedre. All gråtingen stanset, og blåfargen i huden forsvant. De neste ukene fortsatte det positive utviklingen så lenge hun fikk ligge sammen med sin søster.

Nå har det gått 20 år og tvillingene Kyrie og Brielle har blitt voksne og studerer på universitetet.

Historien viser at av og til er det rett og slett menneskelig kontakt som er den beste medisinen, og at en god klem kan forandre alt. Denne historien har forandrer hvordan man behandler for tidlig fødte tvillinger på sykehus over hele verden.

Se hele den fantastiske historien her. Og du, husk å dele!

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>