Hengelås på kjøleskapet? Det trenger iallefall eieren til DENNE hunden!

Vi mennesker blir bare smartere og smartere som tiden går.

 

Om 15 år planlegger vi å reise til Mars, som er hele 230 millioner kilometer unna jorden. Vår fremdrift innen A.I (Artificial Intelligence) er kommer så langt, at noen regner med at roboter med menneskelige kapasiteter er å finne om 50 år. Hvert år skapes det utallige nye produkter som brukes verden over – vår nyskapende tankegang gjør at vi utvikler oss for hvert sekund som går.

Men det er ikke bare vi mennesker som stadig utvikler oss. Dyr blir også smartere, desto mer de som bor med mennesker. Det er et ordtak som går; ‘For å selv bli framgangsrik må du skape relasjoner med folk som ER fremgangsrike.’ Dette gjelder også dyr – i dette tilfellet, en hund. Og i videoen nedenfor er det helt klart at dette ikke er første gang hunden åpner kjøleskapet.

Beagle-hunden hopper opp på ei hylle i skapet ved kjøleskapet i det eieren går ut av kjøkkenet. Den dytter så nesen inn i håndtaket og klarer uten problem å åpne kjøleskapsdøren! Den hopper så opp og tar seg et stykke pizza.

Videoen til side, så kan det altså være lurt med et slags låsesystem. Hunden tåler ikke alt av menneskemat, da det meste inneholder stoffer som kan føre til diaré og oppkast – i verste fall død. Om du ikke har råd til hengelås, så kan et lite stykke tråd være nok til å stoppe den smarte hunden din.

 

Syntes du videoen var morsom? Del den videre! 🙂

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>