Døende mamma har bare noen måneder igjen å leve – reddes av sin eksmanns nye kone

Ingen ønsker å få beskjeden at de har fått kreft, men når man også får beskjed om at man bare har noen måneder igjen å leve så kan det være en av de tøffeste beskjedene man kan få. Når Nicola Hitchen fikk vite at har kreft i livmorshalsen i mars gav legene henne 4 måneder å leve, men for tobarnsmoren fra Great Boughton i Storbritannia var ikke dette et alternativ.

 

Istedenfor å akseptere dødsdommen valgte hun å oppsøke en spesialistklinikk i Tyrkia for behandling. Hun la seg inn til 5 behandlinger som varte i 10 dager hver og allerede etter første behandling kunne de konstantere at kreften hadde sluttet å spre seg.

The Independent skriver også at den største av kreftsvulstene nesten var borte, flere av de andre i hennes lever og rygg hadde krympet og at en svulst i lungene hadde forsvunnet helt.

Problemet er at behandlingen ikke er gratis og Nicola innså raskt at pengene kom til å ta slutt før hun får til å gjennomføre alle 5 behandlingene. Hun behøver å skrape sammen 551 000 kr ekstra, penger hun og familien ikke har.

På dette tidspunktet kommer eksmannens nye kone inn i bildet.

Claire Hitchen er stemor til Nicolas to gutter og når hun fikk høre Nicolas penger og liv hold på å ta slutt visste hun at noe måtte gjøres. Derfor bestemte Claire seg for å starte en innsamling til Nicola på nettet for å gi henne sjansen til å bli kreftfri.

«Det finnes ikke noe alternativ, guttene behøver sin mamma og hun fortjener sjansen til å se de vokse opp og få egne familier» skriver Claire på innsamlingens hjemmeside. I skrivende stund er halvparten av pengene samlet inn og det øker hele tiden. Nicole selv sier hun ikke forventet den utrolige responsen hun har fått gjennom kampanjen og hun er helt overveldet. Hun takker spesielt Claire for den fantastiske støtten.

Vi krysser fingrene for at hele summen er samlet inn snart og at Nicola blir kreftfri og vi oppfordrer alle som ofre noen kroner til å bidra!

Du kan bidra med å dele dette innlegget videre på facebook, så gjør det sjansen for at flere vil bidra enda større.

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>