Dette skjer med kroppen hvis du spiser fiskeprotein HVER dag!

At fisk er sunt er vel noe de aller fleste av oss har fått med seg. Et sunt kosthold bestående av MYE fisk er derfor  noe vi alle bør prøve å oppnå for bedre helse.
Nyere forskning viser dessuten at det ikke bare er de sunne fettsyrene (omega-3) som er helsebringende. Kanskje vel så viktig er selve proteinet i fisken.

Daglig inntak av fiskeproteiner kan gi deg følgende positive effekter på helsa

1. Økt forbrenning.

Brune fettceller

Studier viser at daglig inntak av fiskeproteiner påvirker kroppens fettlagre. Dette kan enklest forklares med at fiskeprotein gir oss flere brune fettceller som vi har i nakken. Studier viser at brune fettceller forbrenner hvite fettceller som typisk legger seg på problemområder som mage, rumpe, lår og innvoller. Det forskes stadig på dette, og flere uavhengige studier viser at økt inntak av fiskeprotein gir vekttap.

2. Blodsukker.
Daglig inntak av fiskeprotein har vist seg som en effektiv måte å balansere blodsukkeret på, slik at man slipper humørsvingninger og trøtthet.

3. Kolesterol.
Dette er kanskje det mest spennende for mange. Fiskeprotein spesielt fra laks har vist seg å ha en kolesteroldempende effekt. I følge UNIKARD viser det seg at daglig inntak av lakseprotein faktisk kan bremse åreforkalkning.

4. Muskelvekst.
Det kanskje minst oppsiktsvekkende er kanskje at økt inntak av fiskeprotein bidrar til normal muskelvekst. Fiskeprotein inneholder alle aminosyrer kroppen trenger for å bygge muskler. Så med et normalt norsk kosthold og et daglig inntak av fiskeprotein enten som kosttilskudd eller fisk, er du sikret at kroppen får alle byggeklosser den trenger for å ha en normal muskelvekst. Dette vet vi mange eldre sliter med, derfor er det spesielt viktig at denne gruppen passer på å få i seg nok protein av bra kvalitet.

5. Hud, hår og negler
Personer som spiser mye fiskeprotein kan melde om tykkere hår, sunnere hud og sterkere negler. Både hår og negler er jo bygd opp av proteiner, så dette er jo logisk

 Les mer om HYDROPROT FISKEPROTEIN HER >>>

Å få i seg nok fiskeprotein hver dag er noe av de færreste av oss klarer, derfor finnes det nå et kosttilskudd med høykvalitets-fiskeprotein i pilleform.
Du kan lese mer og bestille fiskeproteinpillene her >>>

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>