Barnebarnet går med gjennomsiktig bluse, bestemors respons? Jeg gapskratter!

At tidene forandrer seg er et ufravikelig faktum. Vi kan stort sett kle oss som vi vil, og det er jo i grunn en god ting. Gjennomsiktige klær, er jo heller ikke et uvanlig syn i dag, det er veldig populært.

Dagens ungdom kan nok ofte føle at den eldre generasjonen har litt tungt for å akseptere nye moter og for å tilpasse seg når tidene endrer seg.
Denne bestemoren derimot, hun virker å ha skjønt greia med mote og tiden ungdommen lever i:

Barnebarnet i tenårene gjør seg klar for en date, og går ned trappen. Hun har på seg en gjenomsiktig bluse, men ingenting under.

Bestemor ser på henne sjokkert.. «Du våger ikke gå ut slik» sier hun til jenta.

«Slapp av bestemor,» sier jenta. «Det er 2016, det er helt greit å vise fram litt brystvorter…» Hun forlater så huset, klar for date.

Neste dag kommer barnebarnet ned trappa igjen, men får fullstendig sjokk, når hun ser bestemoren sitter i bar overkropp.
Jenta skjemmes og blir helt rød, hun prøver så å forklare til bestemor at hun venter besøk av noen kompiser, og spør om hun kan ta på seg litt klær.

«Slapp av jenta mi» sier bestemor. «Hvis du kan vise fram dine små pupper, så kan vel jeg vise fram mine lange slanke bryster.!

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>