Bare 1 av 10 finner den skjulte hunden i bildet – er du en av dem?

I senere tid har det blitt veldig populært å tyde optiske illusjoner og synsbedrag på nettet. Muligens fordi vi lever i en verden hvor folk er glad i konkurranse. Hvem ønsker vel ikke å være best i noe?

Jeg husker fra skoletiden for mange år siden. Læreren vår i matte brukte å avslutte timen med å sette oss sammen to og to med en oppgave av denne typen. Det var litt annet enn bare å jobbe med tall og det fikk oss til å tenke litt «utenfor boksen».

Ofte handler det om å finne en spesiell detalj som er nøkkelen til å løsningen. Jeg husker jeg alltid var spent i klassen når det var tid for disse oppgavene. Så snart vi fikk den var det fullt fokus som gjaldt. Alle ville vinne!

Den dag i dag sitter jeg trollbundet når jeg får slike oppgaver. Internett har jo i den senere tiden flommet over med disse testene. Nylig var sudoku veldig populært, men nå er det synsbedrag og optiske illusjoner som gjelder.

Bildet nedenfor får tusenvis til å slite på nettet. Det forestiller en eldre mann, det kan ale se, men det skjuler seg en hund i bildet. Spørsmålet er om du klarer å finne den? Bare 1 av 10 som lykkes med å finne den klarer det innen 30 sekunder har gått, så det er visstnok ikke veldig enkelt.

Lykkes du å finne hunden? Om ikke så finnes det noen detaljerte tips å gi. Forsøk å finne de delene av mannens ansikt som ser litt rar ut og start derfra. Om ikke det hjelper som kanskje vi kan være enige om at nesen ser litt merkelig ut, for ikke å snakke om øynene. Har du lagt merke til at høyre øret mangler? Se litt mer på det.

Svaret kommer under, men prøv litt mer før du gir deg!

 

 

Hunden blir svært synlig hvis du bare snur bildet opp ned. Så enkelt er det, men mye er enkelt når man vet løsningen. 😉

Del denne med dine venner for å se om de klarer å løse den.

Lik oss!Allerede likt siden? Gå videre >>